Travelstof
`t Winkeltsy Travelstof Kleding
Kleding van travel kwaliteit heeft de laatste jaren een grote groei gemaakt. Travelstof is een ideale stof, omdat het bijna niet kreukt. Het is strijkvrij en droogt zeer snel. Dat is ook de reden waarom het ‘travel stof’ wordt genoemd. Travelkleding beschikt ook over fijne eigenschappen. Het zit heel comfortabel, is stretch, snel drogend, duurzaam en slijtvast.
https://www.winkeltsy.nl
Heel kort gezegd is travelstof een combinatie van elastane en polyamide. Elastane heeft, zoals het woord al zegt, een grote elastische rekbaarheid. Polyamide is een textiele vezel die extreem vormvast is. Deze combinatie zorgt ervoor dat het kledingstuk onwijs lekker zit door de rekbaarheid en daarnaast altijd goed in vorm blijft, wat je er ook mee doet.
Kreukvrij
De naam ‘travelstof’ is ontstaan doordat de kledingstukken van deze stof geliefd zijn om mee te nemen op reis. Waarom? Voornamelijk omdat de stof kreukvrij is. Het maakt niet uit hoe je het kledingstuk hebt opgevouwen en in je koffer hebt gestopt. Hij komt er altijd zonder kreuken uit. Daarnaast zijn kledingstukken van travelstof sneldrogend, ademend en comfortabel.
Travelstof is erg makkelijk te verzorgen. Was het kledingstuk gemakkelijk op dertig graden. De stof is sneldrogend. Hang het item aan een kledinghanger aan de waslijn en binnen mum van tijd is het item droog. Daarnaast is dit natuurlijk ook nog eens goed voor het milieu. Je hebt namelijk geen wasdroger of strijkijzer nodig. Win-win!
`t Winkeltsy verkoop artikelen van travelstof
  Rein Brockmann     13-09-2022 20:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.