Over ons

Foto

Onze winkel `t Winkeltsy in Sint Annaparochie bestaat al sinds 1975. Steeds zijn wij bezig om de term Mode en Trends een goede invulling te geven en trachten hierbij een comfortabele pasvorm te realiseren.

Wij kopen van alle artikelen maar enkele stukken in zodat er niet teveel van hetzelfde te zien is. Daarnaast is het assortiment samengesteld om aan een brede doelgroep te voldoen. U kunt bij ons terecht voor maat 36 t/m 48. De heren kunnen ook bij ons terecht voor een ruime keus in casual kleding en jeans.

Deze webshop is een verlenging van onze stenen winkel in Sint Annaparochie, producten op deze site kunnen worden besteld en afgehaald in de winkel. Uiteraard verzenden wij ook rechtstreeks naar ieder gewenst adres in Nederland. Uw gastvrouw is Akke van Dijk, met haar jarenlange ervaring in de in en verkoop van kleding helpt zij u vakkundig.

We werken met een aantal vaste merken o.a. ,YEST,ANGELS jeans, Vieuw, Bram Paris, Boris ,New Star,Cecil.Street One, welke terug te vinden zijn in deze webshop. Daarnaast geven wij ruimte aan onze passie en dat is een goed zittende broek. We hebben in onze winkel in Sint Annaparochie een ruim assortiment jeans in alle lengte en taille maten. We willen met deze webshop een combinatie van een stenen en een digitale winkel bereiken. Bestellen via de webshop en afhalen in de winkel behoord dan ook tot de mogelijkheden. Wij verzenden natuurlijk ook naar ieder gewenst adres binnen Nederland.